Κεντρική Σελίδα Η Εταιρεία

PostHeaderIcon Τελευταία Νέα

PostHeaderIcon Δημοφιλή

PostHeaderIcon Η εταιρία

Ευρετήριο Άρθρου
Η εταιρία
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ISO 9001/2000
ΠΕΛΑΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Όλες οι Σελίδες

 

Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό στο χώρο της πληροφορικής και του αυτοματισμού γραφείου. Τα έμπειρα στελέχη της γνωρίζουν τόσο τις ανάγκες της αγοράς όσο και τα προβλήματα του χώρου δίνοντας τις απαραίτητες ολοκληρωμένες λύσεις.

Θεσμός της εταιρίας είναι η καθολική εξυπηρέτηση των πελατών, ιδιαίτερα μετά την πώληση, με την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και τη πλήρη τεχνική κάλυψη. Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στον σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Η γνώση του χώρου, η μεγάλη πείρα, η αγάπη για το αντικείμενο των συνεργατών της, τα αυστηρά κριτήρια επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σωστή και άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της, είχε σαν αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να φέρουν την ανοδική πορεία και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, καταξιώνοντας την εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ σαν την πρώτη εταιρία στο χώρο του αυτοματισμού γραφείου και της μηχανοργάνωσης.

Στόχοι της εταιρίας είναι :

 

  • Η παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληροφορικής, μηχανογράφησης και προηγμένων δικτυακών τηλεπικοινωνιών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και επαγγελματίες,
  • Η παροχή και η ανάπτυξη τεχνογνωσίας στο διαρκώς μεταβαλλόμενο πεδίο των νέων τεχνολογιών και η εξειδίκευση της εφαρμογή τους στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Κρήτης.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.
Διευρύνοντας έτσι την έννοια των ολοκληρωμένων λύσεων προϊόντων και υπηρεσιών, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας κινούνται γύρω από τρεις στρατηγικά επιλεγμένους άξονες που επιδιώκουν να καλύψουν τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Οι κύριοι αυτοί άξονες δραστηριοποίησης είναι :

  • Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων πληροφορικής (System integration)
  • Ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών (Service integration)
  • Ανάπτυξη και υλοποίηση εφαρμογών λογισμικού (Software integration)Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 17:30)