Κεντρική Σελίδα Προϊόντα Software

PostHeaderIcon Software

 • Εμπορικές Εφαρμογές

   

  Εμπορικές Εφαρμογές

  Η SingularLogic, έχοντας βαθιά γνώση της ελληνικής πραγματικότητας στο χώρο των επιχειρήσεων, σχεδίασε και ανέπτυξε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο Εμπορικών & Οικονομικών εφαρμογών, που καλύπτουν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες των μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων.

  Το χαρτοφυλάκιο Εμπορικών  συστημάτων της SingularLogic αποτελείται από τις εξής εφαρμογές :

   

   

   
   

  Manager Next

  Ολοκληρωμένη λύση μηχανο- γράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.
   

  Control

  Η οικογένεια εμπορολογιστικών εφαρμογών, οι οποίες μετατρέπουν τις συναλλαγές σε πηγές πληροφόρησης και δίνουν άμεσα την εικόνα της μικρομεσαίας επιχείρησης στην οποία απευθύνεται.
   
   

  Eurofasma

  Αποτελεί μια καταξιωμένη οικογένεια εφαρμογών διοίκησης και ανάπτυξης μικρομεσαίων και μεσαίων επιχειρήσεων, που καλύπτει την εμπορική και οικονομική λειτουργία τους, αλλά και μια σειρά ειδικών λειτουργιών.
   

  Eurofasma Next

  H πρωτοποριακή οικογένεια εφαρμογών εμπορικής και χρηματοοικο- νομικής διαχείρισης για μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριότητας, διάδοχος της δημοφιλούς εμπορικής εφαρμογής Eurofasma. 
   
   
   
 • Unicomp Custom

  Αυτά είναι τα Custom Προγράμματα της εταιρίας μας τα οποία έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των πελατών μας.

   

 • ERP
  ERP Εφαρμογές

  Η SingularLogic, διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα πληροφοριακών συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων-ERP, κατάλληλα προσαρμοσμένων σε όλες τις δυναμικές επιχειρήσεις με αναπτυξιακό όραμα.

  Το χαρτοφυλάκιο συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων της SingularLogic αποτελείται από τις εξής εφαρμογές :

  Enterprise ERP
  Το ERP που προσαρμόζεται, αναδιοργανώνε-
  ται και ενσωματώνει εύκολα νέες επιχειρηματικές πρακτικές, ώστε να "πάρει το σχήμα" κάθε μεσαίας ή μεγάλης εμπορικής ή βιομηχανικής επιχείρησης.
  Business ERP
  To ERP για τις μεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν αναπτύξει σημαντικό μέγεθος,αποτελεί την κορυφαία επιλογή και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επιχειρήσεων.
  Διαβάστε Περισσότερα...
   
  Enterprise 4U ERP
  Το ERP για τις μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου & αντικειμένου, που αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης και διοίκησης.
  Prime ERP
  Το ERP που αποτελεί όχημα για τις μεσαίες επιχειρήσεις που αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς, ανεξαρτήτως δραστηριότητας.
  Διαβάστε Περισσότερα...