Κεντρική Σελίδα Προϊόντα Hardware

PostHeaderIcon Hardware

Η τεχνογνωσία της Ι.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ AE - UNICOMP μπορεί να συμβάλλει δραστικά στον σχεδιασμό της καλύτερης λύσης για την εταιρεία σας και είναι σε θέση να αποτελέσει μία πηγή συνολικού εφοδιασμού, για εσάς και την επιχείρησή σας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για μια μακροχρόνια συνεργασία.

Στην γκάμα των προϊόντων μας μεταξύ άλλων έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε επώνυμους υπολογιστές και notebooks όπως HP, Dell, Lenovo, Fujitsu Siemens κτλ. Για τον εξοπλισμό του γραφείου σας υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων απο εκτυπωτές, plotters, faxes, πολυμηχανήματα, φωτοαντιγραφικά, οπτικοακουστικά μέσα για την οργάνωση της αίθουσας συνεδριάσεων, όπως επίσης και συσκευές αδιάλειπτης παροχής όπως UPS ή γεννήτριες.

Η εταιρεία Ι.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ δύναται να σας προμηθεύσει με εξοπλισμό από καταξιωμένους οίκους τεχνολογίας του εξωτερικού, με σκοπό την παροχή τελευταίας τεχνολογίας στους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό η Ι.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ συνεργάζεται με εταιρείες όπως η IBM, HP, DELL και σας δίνει την δυνατότητα να προμηθεύεστε servers ανοικτής αρχιτεκτονικής με θεωρητικά απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης.

Πέραν από τους servers η Ι.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ δύναται να σας προμηθεύσει το σύνολο των παρελκόμενων ή άλλων περιφερειακών συσκευών που απαιτούνται για να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση όπως π.χ. Συσκευές Αποθήκευσης (Storages) κτλ.

 

Η συνεργασία μας με επώνυμες εταιρείες (IBM, HP, DELL, LENOVO, EPSON, OKI, LEXMARK) αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αναγκών του Πελάτη.

H συγχώνευση των δύο κορυφαίων εταιρειών υψηλής τεχνολογίας επηρέασε θετικά τις σχέσεις της εταιρείας με την ΝΕΑ HP, αφού οι σχέσεις της UNICOMP με τις δύο εταιρείες HP&COMPAQ ήταν άριστες το διάστημα κατά το οποίο λειτουργούσαν αυτόνομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις χρονιές 2000 έως 2004 οι πωλήσεις της σε προϊόντα HP σημείωσαν μεγάλη άνοδο, γεγονός που την κατέταξε μέσα στην πρώτη δεκάδα των HP Partners.  Η UNICOMP αποτελεί επίσης, επισκευαστικό κέντρο, εξουσιοδοτημένο για προϊόντα HP, γεγονός που της επιτρέπει να παρέχει υπηρεσίες service είτε on site είτε off site, για όλες σχεδόν τις κατηγορίες προϊόντων. Δείτε τις επιλογές σας
Το 2009 και μετά την αλλαγή του μοντέλου προώθησης των προϊόντων της DELL Inc στην παγκόσμια αγορά, η UNICOMP προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την DELL ως Commercial Partner. Τα προϊόντα και οι λύσεις της DELL (Servers, Storage, PCs, Notebooks κλπ) κατέχουν πλέον εξέχουσα θέση στο product portfolio της UNICOMP.
Από το 1999 η UNICOMP είναι εξουσιοδοτημένος Business partner της IBM Ελλάς Α.Ε. (1st tier), μεγαλύτερης εταιρείας συστημάτων πληροφορικής στον κόσμο. Η εμπορική συμφωνία της IBM Hellas με την UNICOMP αφορά την πώληση και υποστήριξη (Service Provider) των συστημάτων Servers, Storage και Workstation. Οι μηχανικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς στα νέα προϊόντα και λύσεις της IBM και δύνανται να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις βασισμένες σε IBM εξοπλισμό. Δείτε τις επιλογές σας
Τα προϊόντα και τις λύσεις της CISCO προωθεί η UNICOMP τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Μέχρι σήμερα, έχει σχεδιάσει και έχει υλοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις με προϊόντα CISCO, όπως IP Telephony, Routing, Switching, όπως επίσης και μεγάλες εγκαταστάσεις Wireless Communication. Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία όχι μόνο για να υλοποιήσουν λύσεις της CISCO, αλλά και να σχεδιάζουν λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.
Μετά την απορρόφηση του IBM-PC Division από την LENOVO, η UNICOMP διατήρησε την απ' ευθείας σχέση της με τη νέα εταιρεία LENOVO TECHNOLOGY BV. Σήμερα, η UNICOMP αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες της LENOVO στην Ελλάδα, καταγράφοντας συνεχώς αυξητική πορεία στις πωλήσεις και επιδεικνύοντας σημαντικές επιτυχίες σε οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. H συνεργασία της UNICOMP με την LENOVO βασίζεται σε ολοκληρωμένο κύκλο δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνει πώληση και υποστήριξη συστημάτων.
Υλοποιώντας την προσπάθεια της για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους συνεργάτες της, η UNICOMP είχε από τα πρώτα της βήματα, στενή και συνεχή συνεργασία με την MICROSOFT -τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής λογισμικού στον κόσμο. Η μεγάλη γκάμα των λύσεων της MICROSOFT δίνει την ευχέρεια στην εταιρεία μας να σχεδιάζει λύσεις βασισμένες στα προϊόντα της, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι μηχανικοί της UNICOMP , είναι εκπαιδευμένοι άριστα σε όλες τις server πλατφόρμες και έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού σε πλήθος εταιρειών σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικός συνεργάτης της UNICOMP στο τομέα του Printing Solutions & Services, αποτελεί η Epson. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτών η EPSON διαθέτει μέσω της UNICOMP μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καλύπτοντας σχεδόν κάθε επιχειρηματική ανάγκη.
Την ανάγκη για τη μέγιστη δυνατή προστασία των δεδομένων των επιχειρήσεων από κακόβουλες ενέργειες και ιούς, καλύπτει η UNICOMP με τα προϊόντα της SYMANTEC. Η UNICOMP -πιστοποιημένος συνεργάτης της SYMANTEC- προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας για κάθε περιβάλλον εργασίας. Σημαντικά έργα προστασίας και ασφάλειας, βασισμένα στις λύσεις της SYMANTEC, έχουν υλοποιηθεί από την ομάδα των μηχανικών μας με απόλυτη επιτυχία.
   
Εμπιστεύοντας την αξιοπιστία της Kingston Technology η UNICOMP  προωθεί τα προϊόντα (brand memories, flash memories) στην Ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια. Η γκάμα της Kingston περιλαμβάνει μνήμες για μηχανήματα των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως IBM, HP, COMPAQ, DELL, γεγονός που καθιστά την UNICOMP ευέλικτη στις αναβαθμίσεις των συστημάτων τους.
Η UNICOMP, παράλληλα με τις παραπάνω συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο, έχει επιλέξει και εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελλάδα τις παρακάτω εταιρείες, οι οποίες ειδικεύονται σε κάθετες αγορές προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα και λύσεις.
Μεγάλες εγκαταστάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από την UNICOMP και από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της, σε μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Αξίζει να σημειώσουμε, μεταξύ άλλων:
- ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ. ΠΕΠΑΓΝΗ
- ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
- MARFIN EGNATIA BANK
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- ΟΤΕ
- EUROBANK
- ΠΕΙΡΑΙΩΣ