Κεντρική Σελίδα Προϊόντα Ηλεκτρονικές Ετικέτες

PostHeaderIcon Ηλεκτρονικές Ετικέτες

 

H ηλεκτρονική λύση για την σήμανση στο ράφι  είναι η τέλεια λύση για τους λιανοπωλητές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ και καταστήματα ψιλικών και μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε κάθε τμήμα.
Υπάρχουν σαφή πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη ηλεκτρονικής σήμανσης , ιδίως στο πλαίσιο αναλώσιμων αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων αλλαντικά, φρέσκα προϊόντα και αρτοποιίας.
Περιοδικές  προσφορές
Μπορείτε  να τελειοποιήσετε  τις τιμές προσφορών , ανά προϊόν, όλη την ημέρα. Οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να προγραμματίσουνε ώρες προσφορών , χρονικές προσφορές με συγκεκριμένη διάρκεια  και προσφορές με δυνατότητα cross-sell σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας για την αύξηση των εσόδων.
 
Αντιδράστε γρήγορα στον ανταγωνισμό
Τα σουπερμάρκετ λειτουργούν σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά η αντίδραση στον ανταγωνισμό πρέπει  σήμερα να είναι μια αυτόματη διαδικασία, αλλιώς  δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική των αγορών. Με την λύση της ηλεκτρονικής σήμανσης , οι λιανοπωλητές μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν ανταγωνιστή από το κατάστημα και ανά προϊόν, όπως απαιτείται τιμές οι οποίες διασφαλίζουν δεν είναι ούτε πολύ υψηλή ή, εξίσου σημαντικό, πάρα πολύ χαμηλό. 
 
 
Μείωση του κόστους διαχείρισης  των νωπών προϊόντων. Είναι μια πολύπλοκη και ενδεχομένως δαπανηρή δραστηριότητα. Με την τοποθέτηση  όμως ηλεκτρονικής ετικέτας στα ράφια, καταστήματα τροφίμων , μπακάλικα , Super Market , Mini Market   μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη διαχείριση και την προώθηση των φρέσκων προϊόντων για τα  οποία πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους .Να  μειώσουν την σπατάλη από την μείωση   του όγκου των αποθεμάτων και τις  χαμένες πωλήσεις.
 
 
Επιπλέον  πληροφορίες για το προϊόν. Για παράδειγμα  πληροφορίες, όπως τα αλλεργιογόνα ή περιεκτικότητα σε λιπαρά μπορεί να αναγράφεται ευκρινώς , καθησυχάζοντας έτσι  τον πελάτη και βελτιώνοντας   σημαντικά την εικόνα του προϊόντος .Επιπλέον μπορεί να αναγράφονται    πληροφορίες νομικής φύσεως   οι οποίες ίσως είναι  απαραίτητες  .


 Μείωση του λειτουργικού κόστους
Το Προσωπικό κόστος εργασίας, η εκτύπωση και η διανομή των χάρτινων ετικετών, μηδενίζονται 
 
 

Αυτόματη αντικατάσταση προϊόντων
Εάν ένα προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, η οθόνη μπορεί να ενημερώνει τον  πελάτη με το κατάλληλο  εναλλακτικό προϊόν  που υπάρχει σε απόθεμα .
 
100% ακρίβεια των τιμών των προϊόντων          

Όπως είναι κατανοητό η σωστή εφαρμογή των ετικετών μπορεί να αποτελέσει ένα δυναμικό εργαλείο ανάπτυξης των πωλήσεων.